Terras Bergen op Zoom
triple-x

Terras Bergen op Zoom

Wilt u lekker het terras op in Bergen op Zoom? Kom dan gezellig bij ons in Bistroclub De Stadsburger op bezoek. Als het zonnetje ook maar enigszins schijnt, dan is ons terras de plek waar u moet zijn. U zit lekker in de zon en geniet van een lekker drankje, van lekkere tapas of van een heerlijke maaltijd. Er zijn in dat opzicht allerlei mogelijkheden die de moeite waard zijn. Zeker ook wanneer u er een gezellige dag van wilt maken in de stad.

Borrelen op een zonnig terras in Bergen op Zoom

Wat is er nu lekkerder dan ontspannen op een terras in Bergen op Zoom zonder enige zorg? Zeker in de lente- of in zomermaanden wanneer de temperatuur oploopt is een middag borrelen zeer geliefd. Tel daar ook bij op dat de kaart ook nog eens van goede kwaliteit is en u lekkere gerechten en drankjes kunt bestellen. Alle reden om juist dan een reservering vast te leggen. Neem alvast een kijken in onze menukaart.

Neemt u binnenkort plaats op ons terras?

Ziet u zichzelf al helemaal in de zon zitten op ons terras in Bergen op Zoom? Wacht dan niet langer en maak direct een reservering door te bellen naar 0164 – 745492 of door het online reserveringsformulier in te vullen.