Tapas restaurant Bergen op Zoom
triple-x

Tapas restaurant Bergen op Zoom

Heeft u zin in een gezellige avond uit in een tapas restaurant in Bergen op Zoom? Reserveer direct een tafel bij Bistroclub De Stadsburger. De lekkerste tapas worden voor u bereid en u heeft een avond waar u nog lang aan zal terugdenken. Bekijk onze gevarieerde menukaart online en ontdek al het lekkers dat wij u te bieden hebben.

Geniet van diverse tapas in het restaurant in Bergen op Zoom

Een goed tapas restaurant in Bergen op Zoom is natuurlijk meer dan alleen een plek waar tapas en lekkere drankjes worden gereserveerd. Wij staan ook bekend om de gezellige sfeer. Deze komt mede voort uit het feit dat onze ligging, midden in het karakteristieke centrum. Alleen al om die reden is het leuk om eens bij ons aan te schuiven. Bekijk onze menukaart online en ontdek de gerechten waar u wellicht binnenkort van geniet.

Wanneer komt u tapas bij ons eten?

Verzekerd zijn van een tafel in ons tapas restaurant in Bergen op Zoom? Maak eenvoudig een reservering online of maak telefonisch een reservering via 0164 – 745492. Voor allergieën, speciale dieetwensen of overige vragen staan we u ook graag via dit nummer te woord. Komt u binnenkort een avond tafelen in onze bistro?