Restaurant Halsteren
triple-x

Restaurant Halsteren

Heeft u zin in een lekkere maaltijd in een restaurant in de buurt van Halsteren? Schuif dan bij ons in Bistroclub De Stadsburger in Bergen op Zoom aan. Wij bieden tal van mogelijkheden als het gaat om een lekker diner. Zeker ook omdat door onze ligging in het centrum van Bergen op Zoom de gezelligheid gegarandeerd is.

Restaurant met een gevarieerde kaart, niet ver van Halsteren

Of het nu gaat om het diner of de lunch, het liefst geniet u in een goed restaurant in de regio van Halsteren. Juist om die reden moet u bij ons zijn. Zeker ook omdat u bij ons uit een gevarieerde menukaart kiest. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons een feest of jubileum te vieren wanneer hier voor u reden toe is. Neem hiervoor contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Reserveer een tafel of bel voor meer informatie

Bent u al overtuigd? Of heeft u eerst nog enkele vragen? Reserveer een tafel of stel uw vragen door te bellen naar 0164 – 745492. Reserveert u liever telefonisch? Geen probleem. Vul het online reserveringsformulier in en geef eenvoudig aan wanneer en met hoeveel personen u komt eten in ons restaurant, niet ver van Halsteren.