Live muziek Bergen op Zoom
triple-x

Live muziek Bergen op Zoom

Is een avond met gezellige live muziek in Bergen op Zoom precies wat u nodig heeft? Kom dan snel eens gezellig bij ons langs. In Bistroclub De Stadsburger verzorgen wij regelmatig leuke avonden met goede artiesten. Zo geniet u van een heerlijke maaltijd, een lekker drankje en de beste muziek. Dit is gegarandeerd een gezellige avond die u niet snel vergeet.

De beste live muziek in Bergen op Zoom

Wanneer het gaat om live artiesten zit verschil in de kwaliteit. Daarom zorgen wij er altijd voor dat wij de beste artiesten in huis halen, zodat u geniet van de beste live muziek, heerlijke gerechten en bijpassende drankjes in Bergen op Zoom. Met wie geniet u binnenkort van live muziek en heerlijke gerechten? Bekijk alvast onze menukaart online.

Reserveer een tafel online of per telefoon

Om zeker te zijn van een leuke avond reserveert u direct door online te reserveren of door te bellen naar 0164 – 745492. Heeft u vragen of een van onze gerechten, de live muziek agenda bij ons in Bergen op Zoom of overige vragen? Ook dan staan we u graag telefonisch te woord. Of u nu alleen komt, of er een avondje uit met uw geliefde van maakt, reserveer vandaag nog een tafel en ben verzekerd van een sfeervolle avond.