Brasserie Bergen op Zoom
triple-x

Brasserie Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een gezellige brasserie in Bergen op Zoom? Zoek dan niet verder en reserveer direct bij Bistroclub de Stadsburger. Bij ons eet en drinkt u de lekkerste maaltijden en dranken in een zeer gezellige ambiance. Middenin het hart van de stad. Bovendien is er bij ons meer te doen dan alleen eten en drinken. Eigenlijk is niets te gek. Redenen genoeg om direct eens langs te komen; alleen, met zijn tweeën, met het gezin of met een hele groep.

Een gezellige brasserie in Bergen op Zoom

Eten en drinken is vanzelfsprekend belangrijk, maar een brasserie in Bergen op Zoom wordt gemaakt of gebroken door de sfeer die er hangt. Om die reden doen wij er dan ook altijd alles aan om elke dag weer voor een gezellige ambiance te zorgen, waarin u vooral kunt genieten. Dit is immers het belangrijkste. Kijk direct op de menukaart naar al het lekkers wat wij te bieden hebben en reserveer vandaag nog uw plek.

Direct reserveren

Wilt u direct een plaats reserveren? Vul dan het online reserveringsformulier in. Heeft u eerst nog enkele vragen over de kaart? Of overige vragen over onze brasserie in Bergen op Zoom? Bereik ons door te bellen naar 0164 – 745492. Zo zorgt u dat u zeker bent van een tafel en geniet u zonder zorgen van alles wat wij u te bieden hebben.